Vrouwenpolder - Twee jonge mannen aangehouden voor mishandeling

Vrouwenpolder - Twee jonge mannen aangehouden voor mishandeling

Afgelopen nacht zijn twee jonge mannen (19 en 20) in Middelburg aangehouden na een vechtpartij op de Dorpsdijk in Vrouwenpolder. Hierbij is ook een gewonde gevallen.

Zeeland-West-Brabant

Omstreeks middernacht wordt de meldkamer geïnformeerd over een flinke vechtpartij, waarbij verschillende personen betrokken zijn. Het is op dat moment druk in Vrouwenpolder in verband met het mosselfeest. Er lopen veel mensen op straat. Om die reden worden enkele eenheden die richting op gestuurd.


Karateschop

Als de agenten arriveren zijn de amokmakers al gevlogen. Een 25-jarige Middelburg blijft gewond achter. Hij heeft eerder geprobeerd om de boel te sussen, waarna de verdachten zich tegen hem keren. Deze schoppen en slaan de Middelburger. Na een laatste karateschop blazen de relschoppers de aftocht.


Snelle aanhoudingen

Omdat het direct duidelijk is wie de verdachten zijn, konden beiden enige tijd later in Middelburg worden aangehouden. De mannen zijn voor verhoor overgebracht naar een politiecellencomplex en zitten nog vast. Het slachtoffer heeft zich laten nakijken door een arts.